Plansa bord Daewoo 1300


Plansa bord Daewoo 1300

Reparam plansa bord Daewoo 1300 cu airbagul declansat.
Reparam capac airbag volan Daewoo 1300 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Daewoo 1300 consta in reparatia acesteia in partea in care a declansat airbagul si altor zone unde plansa este lovita. Dupa efectuarea reparatiei plansei de bord, aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Daewoo 1300 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa de bord Daewoo 1300.
Reparatii capac airbag volan Daewoo 1300 cu airbagul declansat.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Daewoo 1300
Orice plansa de bord de Daewoo 1300 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in continuare va vom enumera in mare care sunt etapele de lucru :

Reparatii planse de bord Daewoo 1300

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul.
Reconditionarea acestei parti este facuta cu grija astfel in cat in cazul in care in viitor autoturismul va fi implicat intr-un accident si va sari airbagul din bord acesta sa sara fara probleme. Plansa de bord reparata de Daewoo 1300 se va comporta la fel ca o plansa normala in cazul declansarii airbagului.
2. Slefuirea plansei de bord
Plansa de bord dupa reparatie trebuie slefuita toata suprafata pe care se va lipi pielea ecologica pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresarea bordului
Este foarte important ca orice plansa de bord de Daewoo 1300 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este bine degresat pielea ecologica se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.
4. Lipirea plansei de bord
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica doua straturi de adeziv atat pe bord cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aseaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.
5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Daewoo 1300 trebuie decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimurile, console si excesul de material ramas in urma lipirii.
6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa repararea unei planse bord de Daewoo 1300 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii in care materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.
7. Uscarea plansei de bord
Dupa efectuarea etapelor enumarate mai sus, bordul de Daewoo 1300 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este perioada in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse de bord Daewoo 1300
MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Daewoo 1300
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Daewoo 1300 este material special pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul rezista la zgarieturi, se poate spala, curate, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Detinem diverse tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Se poate alege orice material disponibil in momentul in care vreti sa reconditionati bordul.
ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Daewoo 1300
Adezivul utilizat la lipirea materialului pe plansa de bord de Daewoo 1300 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si tenperaturi scazute iarna. Folosim solutii special pentru borduri autoturisme testate pe foarte multe modele de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va influenta mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Daewoo 1300
Plansele de bord de Daewoo 1300 sunt de mai multe feluri:

1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos

2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara

3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Daewoo 1300, reparatie plansa bord Daewoo 1300, reparatie bord Daewoo 1300, bord Daewoo 1300, capac airbag volan Daewoo 1300

Shares 0