Reconditionare plansa de bord Volkswagen Passat B6

Reconditionare plansa de bord Volkswagen Passat B6

Reconditionam borduri Volkswagen Passat B6 cu airbagul declansat. Reparam capace airbag volan Volkswagen Passat B6 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Volkswagen Passat B6 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua. Bordul de Volkswagen Passat B6 reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Passat B6
Reparatii capac airbag volan Volkswagen Passat B6 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Volkswagen Passat B6
Fiecare bord de Volkswagen Passat B6 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Volkswagen Passat B6

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa bord reparata de Volkswagen Passat B6 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Volkswagen Passat B6 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Volkswagen Passat B6 vor fi taiate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Volkswagen Passat B6 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Passat B6 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatie planse de bord Volkswagen Passat B6

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Passat B6
Materialul utilizat la reparatia unei planse de bord Volkswagen Passat B6 este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Passat B6
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Passat B6 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Passat B6
Plansele de bord de Volkswagen Passat B6 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Volkswagen Passat B6, Reparatie plansa bord Volkswagen Passat B6, reparatie bord Volkswagen Passat B6, bord Volkswagen Passat B6, capac airbag volan Volkswagen Passat B6