Servicii

Informatii despre servicii repatatii borduri.

Reparatii borduri

Servicii profesionale reparatii borduri deteriorate sau care au airbagul sarit. Bordul va fi reparat in totalitate, nu se vor observa semne sau imperfectiuni, bordul va arata ca nou. Reparam orice tip de plansa de bord indiferent de stare in care se afla aceasta. Nu reparam airbaguri, acestea trebuie inlocuite cu unele functionale dupa reconditionarea plansei de bord.

Reparatii capace airbag volan

Reparam capce airbag volan deteriorate sau care au avut airbagul sarit. Capacul de airbag se repara astfel in cat sa arate cum a fost initial, fara deformari sau imperfectiuni in urma reparatiei. Daca aveti un capac de airbag volan care trebuie reparat nu are importanta felul in care arata acesta, noi il reparam chiar daca este rupt sau spart si va arata ca nou. Dupa ce se reparara capacul acesta se imbraca in piele ecologica in totalitate.

Deblocare centuri

Acum va oferim serviciul de deblocare centuri de siguranta. Centurile de siguranta se pot debloca, se pot schimba capsele detonatoare si orice alta parte deteriorata din centura de siguranta. Reparatii centuri de siguranta blocate. Putem inlocui materialul centurii de siguranta cu un material de alta culoare.

Reparatii fete de usi

Feletele de usi, dese ori se deterioreaza din cauza folosirii intense a autoturismului, acum noi va punem la dispozitie serviciul de reconditionare sau reparatie fete de usi. Reconditionam fete de usi auto imbracate in piele naturala sau peile ecologica. Deasemenea reparam fete de usi care au avut airbagul sarit. Repararia consta in reconditionarea zonei in care este rupta in cazul in care a fost airbagul sarit si inlocuirea materialului de pe partea din interiorul fetei de usa. Tapiterie auto fete de usi.

Reparatii plafoane si stalpi

Reparatii plafoane auto deteriorate sau dezlipite. Oferim servicii de reconditionari plafoane care au materialul dezlipit. Imbracam plafoane si stalpi auto in material textil si alcantara. Daca doriti sa schimbati materialul vechi de pe plafon cu un material nou apelati la serviciile noastre cu incredere. Imbracam orice plafon de autoturism in alcantara, plafonul imbracat in alcantara da o tenta de lux autoturismului dumneavoastra.

Reparatii console de bord

Reconditionam console de bord deteriorate, zgariate sau care au materialul rupt. Consola sau calul cum mai este numit in domeniul auto se imbraca in piele naturala sau peile ecologica si o sa arate imepacabil.

Reparatii cotiere

Sevicii reparatii cotiere auto. Cotiera autoturismului se deterioreaza foarte repede deoarece este solicitata in timpul condusului. Imbracam in piele ecologica sau piele naturala dupa caz cotiere.