• Luni - Vineri 9.00 - 17.00
  • Valea Lunga Nr. 54-56, Sector 6, Bucuresti
  • +40768 533 213

Despre Noi

Reparatii reconditionari planse de bord si deblocare centuri de siguranta
Reparatii planse de bord

REPARATII PLANSE DE BORD

Reparatiiborduri.ro este o echipa tanara care va pune la dispozitie servicii de reconditionari planse de bord de cea mai buna calitate.
Toate lucrarile sunt efectuate cu responsabilitate si o atentie deosebita.
Apelati cu incredere la serviciile noastre si nu veti fi dezamagit.

Va oferim si alte servicii:

Reconditionari / reparatii planse de bord
Reparatii / reconditionari capac airbag volan

Pentru orice alta reparatie va rugam sa ne contacta pentru a discuta mai detaliat.

— planse de bord si centuri siguranta

DEBLOCARE CENTURI SIGURANTA

Acum puteti debloca centurile de siguranta care au fost blocate in urma unui accident auto. Centurile de siguranta pot fi deblocate indiferent de marca sau modelul de autoturism.

Centurile de siguranta vor functiona la fel ca inainte de accident din punct de vedere mecanic, nu va fi nici o diferenta, la cel mai mic soc acestea se vor bloca. Pntru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic.

  • Deblocare centuri siguranta.
  • Reparatie centura siguranta.
  • Tensionare arc centura siguranta.
  • Schimbare material centura siguranta
  • Centuri de siguranta si accesorii colorate.
Deblocare centura centuri siguranta

PLANSE DE BORD RECONDITIONATE

CALITATE SI GARANTIE

Reconditionarea undei planse de bord va ajuta sa economisiti bani in momentul in care reparati masina, o plansa de bord reconditionata este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar decat achizitionarea unei planse de bord de la dezmembrari, care uneori are un pret dublu sau triplu.

In procedeul de reconditionare folosim materiale si adezivi speciali pentur industria auto. Materialele si adezivul sunt concepute special pentru a rezista la radiatii ultra violete si intemperii.

Orice lucrare efectuata de noi beneficiaza de garantie 1 an. Garantam ca plansa de bord nu se va dezlipi, nu apar imperfectiuni, nu apar incretituri sau alte defecte optice.

SERVICII OFERITE

In foarte multe cazu dupa un accident auto airbagul de la pasager sare, daca doriti sa reparati masina ulterior plansa de bordul va trebui inlocuita cu una in stare buna sau reconditionata, reparata. Orice reparatie a plansei de bord cu airbag sarit necesita foarte multa atentie deoarece partea deteriorata din zona airbagului trebuie sa arate perfec dupa efectuarea reparatiei.

Capacul de airbag volan pote fi reconditionat si el acesta va arata ca nou. Capacul airbagului de la volan este foarte soliucitat pentru ca la majoritatea masinilor acesta trebuie apasat pentru a actiona claxonul.

Deblocare centuri de siguranta care au fost blocate in urma unui impact. Acum puteti debloca centurile de siguranta, acestea vor functiona mecanic la fel ca inainte de impact. Deblocari centuri siguranta auto orice marca sau model.

REPARATII RECONDITIONARI PLANSE DE BORD

Plansa de Bord BMW F30 SERIA 3
Plansa de bord bmw f30 reconditionata
Plansa de bord Mercedes C Class
Reconditionare plansa de bord Mercedes C Class W204
Plansa de bord Volkswagen Passat B7
Reparatii plansa bord Volkswagen Passat B7
Plansa bord Maserati Quattro Porte
Reparatie plansa bord Maserati Quattro Porte