Plansa bord Audi A4 B8 reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Audi A4 B8

Reconditionam planse de bord Audi A4 B8 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Audi A4 B8 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord Audi A4 B8 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Audi A4 B8 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Audi A4 B8 consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Audi A4 B8 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Audi A4 B8
Reconditionari capac airbag volan Audi A4 B8 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Audi A4 B8
Fiecare plansa de bord de Audi A4 B8 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, in continuare va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatii plansa de bord Audi A4 B8

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Audi A4 B8 va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Audi A4 B8 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Audi A4 B8 trebuie decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Audi A4 B8 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Audi A4 B8 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
reconditionare plansa bord Audi A4 B8

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Audi A4 B8
Materialul folosit la reconditionarea unei planse de bord Audi A4 B8 este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Audi A4 B8
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Audi A4 B8 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Audi A4 B8
Plansele de bord de Audi A4 B8 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Audi A4 B8, Reparatii bord Audi A4 B8, reparatie bord Audi A4 B8, bord Audi A4 B8, capac airbag volan Audi A4 B8

Prezentare Video Plansa de bord Audi A4 B8

Plansa bord Audi A4 B8

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Audi A4 B8