Plansa bord BMW Seria 1 E87 reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord BMW Seria 1 E87

Reconditionam planse de bord BMW Seria 1 E87 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW Seria 1 E87 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord BMW Seria 1 E87 cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan BMW Seria 1 E87 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de BMW Seria 1 E87 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de BMW Seria 1 E87 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 1 E87
Reparatii capac airbag volan BMW Seria 1 E87 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD BMW Seria 1 E87
Fiecare plansa de bord de BMW Seria 1 E87 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, acum va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord BMW Seria 1 E87

1. Reparatia zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate ca una noua. Plansa bord reconditionata de BMW Seria 1 E87 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de BMW Seria 1 E87 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord BMW Seria 1 E87 trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW Seria 1 E87 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 1 E87 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse de bord BMW Seria 1 E87

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 1 E87
Materialul utilizat la repararea unei planse de bord BMW Seria 1 E87 este un material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 1 E87
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 1 E87 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 1 E87
Plansele de bord de BMW Seria 1 E87 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord BMW Seria 1 E87, Reparatie bord BMW Seria 1 E87, reparatie bord BMW Seria 1 E87, bord BMW Seria 1 E87, capac airbag volan BMW Seria 1 E87

Prezentare Video Plansa de bord BMW Seria 1 E87

Plansa bord BMW Seria 1 E87

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord BMW Seria 1 E87