Plansa bord Ford Focus 3 reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Ford Focus 3

Reconditionam planse de bord Ford Focus 3 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Ford Focus 3 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Ford Focus 3 cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Ford Focus 3 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Ford Focus 3 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Ford Focus 3 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Ford Focus 3
Reconditionari capac airbag volan Ford Focus 3 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Ford Focus 3
Fiecare plansa de bord de Ford Focus 3 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare planse de bord Ford Focus 3

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reparata de Ford Focus 3 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Ford Focus 3 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Ford Focus 3 trebuie taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Ford Focus 3 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Ford Focus 3 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatie plansa de bord Ford Focus 3

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Ford Focus 3
Materialul folosit la reconditionarea unui bord Ford Focus 3 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Ford Focus 3
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Ford Focus 3 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Ford Focus 3
Plansele de bord de Ford Focus 3 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Ford Focus 3, Reparatii bord Ford Focus 3, reparatie bord Ford Focus 3, bord Ford Focus 3, capac airbag volan Ford Focus 3

Prezentare Video Plansa de bord Ford Focus 3

Plansa bord Ford Focus 3

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Ford Focus 3