Plansa bord Ford Kuga reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Ford Kuga

Reconditionam planse de bord Ford Kuga cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Ford Kuga cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord Ford Kuga cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Ford Kuga cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Ford Kuga consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Ford Kuga reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Ford Kuga
Reconditionari capac airbag volan Ford Kuga cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Ford Kuga
Fiecare plansa de bord de Ford Kuga trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, acum va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord Ford Kuga

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa de bord reparata de Ford Kuga va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Ford Kuga sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Ford Kuga vor fi decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Ford Kuga sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Ford Kuga este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse de bord Ford Kuga

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Ford Kuga
Materialul utilizat la reparatia unui bord Ford Kuga este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Ford Kuga
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Ford Kuga este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Ford Kuga
Plansele de bord de Ford Kuga sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Ford Kuga, Reparatie plansa bord Ford Kuga, reparatie bord Ford Kuga, bord Ford Kuga, capac airbag volan Ford Kuga

Prezentare Video Plansa de bord Ford Kuga

Plansa bord Ford Kuga

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Ford Kuga