Plansa bord Ford Mondeo reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Ford Mondeo

Reconditionam planse de bord Ford Mondeo cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Ford Mondeo cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Ford Mondeo cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Ford Mondeo cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Ford Mondeo consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Ford Mondeo reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Ford Mondeo
Reconditionari capac airbag volan Ford Mondeo cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Ford Mondeo
Fiecare bord de Ford Mondeo trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord Ford Mondeo

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este facuta cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa bord reparata de Ford Mondeo va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Ford Mondeo sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Ford Mondeo vor fi decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Ford Mondeo sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Ford Mondeo este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari plansa de bord Ford Mondeo

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Ford Mondeo
Materialul folosit la repararea unui bord Ford Mondeo este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Ford Mondeo
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Ford Mondeo este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Ford Mondeo
Plansele de bord de Ford Mondeo sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Ford Mondeo, Reparatie bord Ford Mondeo, reparatie bord Ford Mondeo, bord Ford Mondeo, capac airbag volan Ford Mondeo

Prezentare Video Plansa de bord Ford Mondeo

Plansa bord Ford Mondeo

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Ford Mondeo