Plansa bord Honda Civic reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Honda Civic

Reconditionam planse de bord Honda Civic cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Honda Civic cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Honda Civic cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Honda Civic cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Honda Civic consta in reparatia acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Honda Civic reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Honda Civic
Reconditionari capac airbag volan Honda Civic cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Honda Civic
Fiecare bord de Honda Civic trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie planse de bord Honda Civic

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa de bord reparata de Honda Civic va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Honda Civic sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Honda Civic vor fi taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Honda Civic sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Honda Civic este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse de bord Honda Civic

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Honda Civic
Materialul utilizat la repararea unui bord Honda Civic este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Honda Civic
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Honda Civic este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Honda Civic
Plansele de bord de Honda Civic sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Honda Civic, Reparatie plansa bord Honda Civic, reparatie bord Honda Civic, bord Honda Civic, capac airbag volan Honda Civic

Prezentare Video Plansa de bord Honda Civic

Plansa bord Honda Civic

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Honda Civic