Plansa bord Mercedes A Class reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Mercedes A Class

Reconditionam planse de bord Mercedes A Class cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Mercedes A Class cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Mercedes A Class cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Mercedes A Class cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Mercedes A Class consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Mercedes A Class reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes A Class
Reparatii capac airbag volan Mercedes A Class cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Mercedes A Class
Fiecare bord de Mercedes A Class trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, in continuare va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord Mercedes A Class

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea zonei este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate ca una noua. Plansa de bord reconditionata de Mercedes A Class va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Mercedes A Class sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Mercedes A Class vor fi decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Mercedes A Class sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Mercedes A Class trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatie plansa bord Mercedes A Class

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes A Class
Materialul folosit la reparatia unui bord Mercedes A Class este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes A Class
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes A Class este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes A Class
Plansele de bord de Mercedes A Class sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Mercedes A Class, Reparatii bord Mercedes A Class, reparatie bord Mercedes A Class, bord Mercedes A Class, capac airbag volan Mercedes A Class

Prezentare Video Plansa de bord Mercedes A Class

Plansa bord Mercedes A Class

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Mercedes A Class