Plansa bord Volkswagen Golf 7 reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Volkswagen Golf 7

Reconditionam planse de bord Volkswagen Golf 7 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Volkswagen Golf 7 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Volkswagen Golf 7 cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Volkswagen Golf 7 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Volkswagen Golf 7 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Volkswagen Golf 7 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Golf 7
Reconditionari capac airbag volan Volkswagen Golf 7 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Volkswagen Golf 7
Fiecare bord de Volkswagen Golf 7 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord Volkswagen Golf 7

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate ca una noua. Plansa bord reparata de Volkswagen Golf 7 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Volkswagen Golf 7 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Volkswagen Golf 7 vor fi taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Volkswagen Golf 7 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Golf 7 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa de bord Volkswagen Golf 7

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Golf 7
Materialul folosit la reconditionarea unei planse de bord Volkswagen Golf 7 este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Golf 7
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Golf 7 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Golf 7
Plansele de bord de Volkswagen Golf 7 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Volkswagen Golf 7, Reparatie plansa bord Volkswagen Golf 7, reparatie bord Volkswagen Golf 7, bord Volkswagen Golf 7, capac airbag volan Volkswagen Golf 7

Prezentare Video Plansa de bord Volkswagen Golf 7

Plansa bord Volkswagen Golf 7

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Volkswagen Golf 7