Plansa bord Volkswagen Jetta 2013 reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Volkswagen Jetta 2013

Reconditionam planse de bord Volkswagen Jetta 2013 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Volkswagen Jetta 2013 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord Volkswagen Jetta 2013 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Volkswagen Jetta 2013 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Volkswagen Jetta 2013 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Volkswagen Jetta 2013 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Jetta 2013
Reconditionari capac airbag volan Volkswagen Jetta 2013 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Volkswagen Jetta 2013
Fiecare plansa de bord de Volkswagen Jetta 2013 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Volkswagen Jetta 2013

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Volkswagen Jetta 2013 va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Volkswagen Jetta 2013 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Volkswagen Jetta 2013 vor fi decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Volkswagen Jetta 2013 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Jetta 2013 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse bord Volkswagen Jetta 2013

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Jetta 2013
Materialul folosit la reconditionarea unui bord Volkswagen Jetta 2013 este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Jetta 2013
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Jetta 2013 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Jetta 2013
Plansele de bord de Volkswagen Jetta 2013 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Volkswagen Jetta 2013, Reparatii plansa bord Volkswagen Jetta 2013, reparatie bord Volkswagen Jetta 2013, bord Volkswagen Jetta 2013, capac airbag volan Volkswagen Jetta 2013

Prezentare Video Plansa de bord Volkswagen Jetta 2013

Plansa bord Volkswagen Jetta 2013

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Volkswagen Jetta 2013