Plansa bord nissan qashquai

Plansa de bord Nissan Qashquai reparata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Nissan Qashquai

Reconditionam planse de bord Nissan Qashquai cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Nissan Qashquai cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Nissan Qashquai cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Nissan Qashquai cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Nissan Qashquai consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Nissan Qashquai reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Nissan Qashquai
Reconditionari capac airbag volan Nissan Qashquai cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Nissan Qashquai
Fiecare plansa de bord de Nissan Qashquai trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatii plansa de bord Nissan Qashquai

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa de bord reparata de Nissan Qashquai va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Nissan Qashquai sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Nissan Qashquai trebuie taiate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Nissan Qashquai sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Nissan Qashquai este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa de bord Nissan Qashquai

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Nissan Qashquai
Materialul utilizat la repararea unei planse de bord Nissan Qashquai este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Nissan Qashquai
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Nissan Qashquai este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Nissan Qashquai
Plansele de bord de Nissan Qashquai sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Nissan Qashquai, Reparatie plansa bord Nissan Qashquai, reparatie bord Nissan Qashquai, bord Nissan Qashquai, capac airbag volan Nissan Qashquai

Prezentare Video Plansa de bord Nissan Qashquai

Plansa bord Nissan Qashquai

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Nissan Qashquai