Audi A6 C7 4G

Reconditionare plansa de bord Audi A6 C7

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Audi A6 C7

Reconditionam planse de bord Audi A6 C7 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Audi A6 C7 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Audi A6 C7 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Audi A6 C7 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Audi A6 C7 consta in reconstruirea plansei in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Audi A6 C7 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Audi A6 C7
Reparatii capac airbag volan Audi A6 C7 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Audi A6 C7
Fiecare bord de Audi A6 C7 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord Audi A6 C7

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reparata de Audi A6 C7 va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Audi A6 C7 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Audi A6 C7 vor fi taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Audi A6 C7 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Audi A6 C7 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatie plansa bord Audi A6 C7

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Audi A6 C7
Materialul utilizat la reparatia unei planse de bord Audi A6 C7 este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Audi A6 C7
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Audi A6 C7 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Audi A6 C7
Plansele de bord de Audi A6 C7 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Audi A6 C7, Reparatie bord Audi A6 C7, reparatie bord Audi A6 C7, bord Audi A6 C7, capac airbag volan Audi A6 C7

Prezentare Video Plansa de bord Audi A6 C7

Plansa bord Audi A6 C7

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Audi A6 C7