Reconditionare plansa de bord Land Rover Free Lander

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Land Rover Free Lander

Reconditionam planse de bord Land Rover Free Lander cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Land Rover Free Lander cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Land Rover Free Lander cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Land Rover Free Lander cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Land Rover Free Lander consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Land Rover Free Lander reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Land Rover Free Lander
Reconditionari capac airbag volan Land Rover Free Lander cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Land Rover Free Lander
Fiecare bord de Land Rover Free Lander trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord Land Rover Free Lander

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate ca una noua. Plansa bord reconditionata de Land Rover Free Lander va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Land Rover Free Lander sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Land Rover Free Lander trebuie decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Land Rover Free Lander sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Land Rover Free Lander este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse bord Land Rover Free Lander

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Land Rover Free Lander
Materialul folosit la reconditionarea unui bord Land Rover Free Lander este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Land Rover Free Lander
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Land Rover Free Lander este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Land Rover Free Lander
Plansele de bord de Land Rover Free Lander sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Land Rover Free Lander, Reparatii plansa bord Land Rover Free Lander, reparatie bord Land Rover Free Lander, bord Land Rover Free Lander, capac airbag volan Land Rover Free Lander

Prezentare Video Plansa de bord Land Rover Free Lander

Plansa bord Land Rover Free Lander

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Land Rover Free Lander