Reconditionare plansa de bord Maserati Quattro Porte

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Maserati Quattro Porte

Reconditionam planse de bord Maserati Quattro Porte cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Maserati Quattro Porte cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord Maserati Quattro Porte cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Maserati Quattro Porte cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Maserati Quattro Porte consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Maserati Quattro Porte reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Maserati Quattro Porte
Reparatii capac airbag volan Maserati Quattro Porte cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Maserati Quattro Porte
Fiecare bord de Maserati Quattro Porte trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate impecabil, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord Maserati Quattro Porte

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Maserati Quattro Porte va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Maserati Quattro Porte sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Maserati Quattro Porte vor fi taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Maserati Quattro Porte sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Maserati Quattro Porte este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa de bord Maserati Quattro Porte

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Maserati Quattro Porte
Materialul utilizat la repararea unei planse de bord Maserati Quattro Porte este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Maserati Quattro Porte
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Maserati Quattro Porte este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Maserati Quattro Porte
Plansele de bord de Maserati Quattro Porte sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Maserati Quattro Porte, Reparatie plansa bord Maserati Quattro Porte, reparatie bord Maserati Quattro Porte, bord Maserati Quattro Porte, capac airbag volan Maserati Quattro Porte

Prezentare Video Plansa de bord Maserati Quattro Porte

Plansa bord Maserati Quattro Porte

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Maserati Quattro Porte