Reconditionare plansa de bord Volkswagen Passat CC

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Volkswagen Passat CC

Reconditionam planse de bord Volkswagen Passat CC cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Volkswagen Passat CC cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Volkswagen Passat CC cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Volkswagen Passat CC cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Volkswagen Passat CC consta in reparatia plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Volkswagen Passat CC reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Passat CC
Reparatii capac airbag volan Volkswagen Passat CC cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Volkswagen Passat CC
Fiecare plansa de bord de Volkswagen Passat CC trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in continuare va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie planse de bord Volkswagen Passat CC

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa bord reconditionata de Volkswagen Passat CC va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Volkswagen Passat CC sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Volkswagen Passat CC vor fi decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Volkswagen Passat CC sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Passat CC trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse de bord Volkswagen Passat CC

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Passat CC
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Volkswagen Passat CC este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Passat CC
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Passat CC este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Passat CC
Plansele de bord de Volkswagen Passat CC sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Volkswagen Passat CC, Reparatii plansa bord Volkswagen Passat CC, reparatie bord Volkswagen Passat CC, bord Volkswagen Passat CC, capac airbag volan Volkswagen Passat CC

Prezentare Video Plansa de bord Volkswagen Passat CC

Plansa bord Volkswagen Passat CC

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Volkswagen Passat CC