Reconditionare plansa de bord Volkswagen Touareg 2012

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Volkswagen Touareg 2012

Reconditionam planse de bord Volkswagen Touareg 2012 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Volkswagen Touareg 2012 cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Volkswagen Touareg 2012 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Volkswagen Touareg 2012 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Volkswagen Touareg 2012 consta in reparatia plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Volkswagen Touareg 2012 reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Touareg 2012
Reconditionari capac airbag volan Volkswagen Touareg 2012 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Volkswagen Touareg 2012
Fiecare plansa de bord de Volkswagen Touareg 2012 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate fara nici un defect, acum va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord Volkswagen Touareg 2012

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa de bord reconditionata de Volkswagen Touareg 2012 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Volkswagen Touareg 2012 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Volkswagen Touareg 2012 trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Volkswagen Touareg 2012 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Touareg 2012 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse bord Volkswagen Touareg 2012

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Touareg 2012
Materialul folosit la reparatia unui bord Volkswagen Touareg 2012 este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Touareg 2012
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Touareg 2012 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Touareg 2012
Plansele de bord de Volkswagen Touareg 2012 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Volkswagen Touareg 2012, Reparatie bord Volkswagen Touareg 2012, reparatie bord Volkswagen Touareg 2012, bord Volkswagen Touareg 2012, capac airbag volan Volkswagen Touareg 2012

Prezentare Video Plansa de bord Volkswagen Touareg 2012

Plansa bord Volkswagen Touareg 2012

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Volkswagen Touareg 2012