Reparatie plansa bord BMW Seria 3 F30

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord BMW Seria 3 F30

Reconditionam planse de bord BMW Seria 3 F30 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW Seria 3 F30 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord BMW Seria 3 F30 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan BMW Seria 3 F30 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de BMW Seria 3 F30 consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Bordul de BMW Seria 3 F30 reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 3 F30
Reconditionari capac airbag volan BMW Seria 3 F30 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD BMW Seria 3 F30
Fiecare bord de BMW Seria 3 F30 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord BMW Seria 3 F30

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa bord reconditionata de BMW Seria 3 F30 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de BMW Seria 3 F30 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord BMW Seria 3 F30 vor fi taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW Seria 3 F30 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 3 F30 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatie planse bord BMW Seria 3 F30

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 3 F30
Materialul folosit la repararea unui bord BMW Seria 3 F30 este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 3 F30
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 3 F30 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 3 F30
Plansele de bord de BMW Seria 3 F30 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord BMW Seria 3 F30, Reparatii plansa bord BMW Seria 3 F30, reparatie bord BMW Seria 3 F30, bord BMW Seria 3 F30, capac airbag volan BMW Seria 3 F30

Prezentare Video Plansa de bord BMW Seria 3 F30

Plansa bord BMW Seria 3 F30

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord BMW Seria 3 F30