Reparatie plansa bord BMW Seria 5 E60

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord BMW Seria 5 E60

Reconditionam planse de bord BMW Seria 5 E60 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW Seria 5 E60 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord BMW Seria 5 E60 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan BMW Seria 5 E60 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de BMW Seria 5 E60 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Bordul de BMW Seria 5 E60 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 5 E60
Reconditionari capac airbag volan BMW Seria 5 E60 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW Seria 5 E60
Fiecare plansa de bord de BMW Seria 5 E60 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord BMW Seria 5 E60

1. Reparatia zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa de bord reconditionata de BMW Seria 5 E60 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca orice plansa de bord de BMW Seria 5 E60 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord BMW Seria 5 E60 vor fi taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW Seria 5 E60 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 5 E60 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse bord BMW Seria 5 E60

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 5 E60
Materialul utilizat la reconditionarea unui bord BMW Seria 5 E60 este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 5 E60
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 5 E60 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 5 E60
Plansele de bord de BMW Seria 5 E60 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord BMW Seria 5 E60, Reparatie plansa bord BMW Seria 5 E60, reparatie bord BMW Seria 5 E60, bord BMW Seria 5 E60, capac airbag volan BMW Seria 5 E60

Prezentare Video Plansa de bord BMW Seria 5 E60

Plansa bord BMW Seria 5 E60

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord BMW Seria 5 E60