Plansa bord BMW G20

Reparatie plansa bord BMW Seria 5 G30

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord BMW Seria 5 G30

Reconditionam planse de bord BMW Seria 5 G30 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW Seria 5 G30 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord BMW Seria 5 G30 cu airbagul declansat. Reparam capace airbag volan BMW Seria 5 G30 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de BMW Seria 5 G30 consta in reparatia plansei in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua. Bordul de BMW Seria 5 G30 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 5 G30
Reconditionari capac airbag volan BMW Seria 5 G30 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW Seria 5 G30
Fiecare bord de BMW Seria 5 G30 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord BMW Seria 5 G30

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa bord reconditionata de BMW Seria 5 G30 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de BMW Seria 5 G30 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord BMW Seria 5 G30 vor fi decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de BMW Seria 5 G30 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 5 G30 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 5 G30
Materialul utilizat la reparatia unui bord BMW Seria 5 G30 este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 5 G30
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 5 G30 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 5 G30
Plansele de bord de BMW Seria 5 G30 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord BMW Seria 5 G30, Reparatii plansa bord BMW Seria 5 G30, reparatie bord BMW Seria 5 G30, bord BMW Seria 5 G30, capac airbag volan BMW Seria 5 G30

Prezentare Video Plansa de bord BMW Seria 5 G30

Plansa bord passat b6 reconditionata

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord BMW Seria 5 G30