Reparatie plansa bord BMW Seria 7 F01

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord BMW Seria 7 F01

Reconditionam planse de bord BMW Seria 7 F01 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW Seria 7 F01 cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri BMW Seria 7 F01 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan BMW Seria 7 F01 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de BMW Seria 7 F01 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de BMW Seria 7 F01 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 7 F01
Reconditionari capac airbag volan BMW Seria 7 F01 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW Seria 7 F01
Fiecare bord de BMW Seria 7 F01 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, acum va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatii plansa de bord BMW Seria 7 F01

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reconditionata de BMW Seria 7 F01 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de BMW Seria 7 F01 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord BMW Seria 7 F01 vor fi decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW Seria 7 F01 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 7 F01 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse bord BMW Seria 7 F01

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 7 F01
Materialul folosit la reconditionarea unei planse de bord BMW Seria 7 F01 este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 7 F01
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 7 F01 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 7 F01
Plansele de bord de BMW Seria 7 F01 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord BMW Seria 7 F01, Reparatii bord BMW Seria 7 F01, reparatie bord BMW Seria 7 F01, bord BMW Seria 7 F01, capac airbag volan BMW Seria 7 F01

Prezentare Video Plansa de bord BMW Seria 7 F01

Plansa bord BMW Seria 7 F01

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord BMW Seria 7 F01