Reparatie plansa bord Citroen C5

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Citroen C5

Reconditionam planse de bord Citroen C5 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Citroen C5 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Citroen C5 cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Citroen C5 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Citroen C5 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Citroen C5 reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Citroen C5
Reparatii capac airbag volan Citroen C5 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Citroen C5
Fiecare bord de Citroen C5 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a ajunge sa arate impecabil, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Citroen C5

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea zonei este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reparata de Citroen C5 va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca orice plansa de bord de Citroen C5 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Citroen C5 trebuie decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Citroen C5 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Citroen C5 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa de bord Citroen C5

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Citroen C5
Materialul folosit la repararea unui bord Citroen C5 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Citroen C5
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Citroen C5 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Citroen C5
Plansele de bord de Citroen C5 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Citroen C5, Reparatii bord Citroen C5, reparatie bord Citroen C5, bord Citroen C5, capac airbag volan Citroen C5

Prezentare Video Plansa de bord Citroen C5

Plansa bord Citroen C5

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Citroen C5