Reparatie plansa bord Fiat Bravo 2013

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Fiat Bravo 2013

Reconditionam planse de bord Fiat Bravo 2013 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Fiat Bravo 2013 cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Fiat Bravo 2013 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Fiat Bravo 2013 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Fiat Bravo 2013 consta in reparatia plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Fiat Bravo 2013 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Fiat Bravo 2013
Reparatii capac airbag volan Fiat Bravo 2013 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Fiat Bravo 2013
Fiecare plansa de bord de Fiat Bravo 2013 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, acum va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord Fiat Bravo 2013

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa bord reconditionata de Fiat Bravo 2013 va avea aspectul identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Fiat Bravo 2013 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Fiat Bravo 2013 trebuie taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Fiat Bravo 2013 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Fiat Bravo 2013 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse bord Fiat Bravo 2013

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Fiat Bravo 2013
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Fiat Bravo 2013 este un material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Fiat Bravo 2013
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Fiat Bravo 2013 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Fiat Bravo 2013
Plansele de bord de Fiat Bravo 2013 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Fiat Bravo 2013, Reparatii plansa bord Fiat Bravo 2013, reparatie bord Fiat Bravo 2013, bord Fiat Bravo 2013, capac airbag volan Fiat Bravo 2013

Prezentare Video Plansa de bord Fiat Bravo 2013

Plansa bord Fiat Bravo 2013

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Fiat Bravo 2013