Reparatie plansa bord Mercedes CLA 2014

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Mercedes CLA 2014

Reconditionam planse de bord Mercedes CLA 2014 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Mercedes CLA 2014 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Mercedes CLA 2014 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Mercedes CLA 2014 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Mercedes CLA 2014 consta in reparatia plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Mercedes CLA 2014 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes CLA 2014
Reconditionari capac airbag volan Mercedes CLA 2014 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Mercedes CLA 2014
Fiecare plansa de bord de Mercedes CLA 2014 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in continuare va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord Mercedes CLA 2014

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa bord reparata de Mercedes CLA 2014 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Mercedes CLA 2014 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata va fi aplicat adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Mercedes CLA 2014 vor fi taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Mercedes CLA 2014 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii in care materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Mercedes CLA 2014 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Mercedes CLA 2014

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes CLA 2014
Materialul utilizat la repararea unei planse de bord Mercedes CLA 2014 este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes CLA 2014
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes CLA 2014 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes CLA 2014
Plansele de bord de Mercedes CLA 2014 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Mercedes CLA 2014, Reparatii bord Mercedes CLA 2014, reparatie bord Mercedes CLA 2014, bord Mercedes CLA 2014, capac airbag volan Mercedes CLA 2014

Prezentare Video Plansa de bord Mercedes CLA 2014

Plansa bord Mercedes CLA 2014

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Mercedes CLA 2014