I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Reparatie plansa bord Mercedes ML W164

22 martie 2020
Posted by: admin
[/vc_column]

Reparatie plansa bord Mercedes ML W164

Reconditionam planse de bord Mercedes ML W164 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Mercedes ML W164 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Mercedes ML W164 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Mercedes ML W164 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Mercedes ML W164 consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde plansa este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Mercedes ML W164 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes ML W164
Reconditionari capac airbag volan Mercedes ML W164 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Mercedes ML W164
Fiecare plansa de bord de Mercedes ML W164 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, acum va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare plansa de bord Mercedes ML W164

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este facuta cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa de bord reconditionata de Mercedes ML W164 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Mercedes ML W164 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Mercedes ML W164 trebuie decupate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Mercedes ML W164 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Mercedes ML W164 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Mercedes ML W164

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes ML W164
Materialul utilizat la reconditionarea unei planse de bord Mercedes ML W164 este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes ML W164
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes ML W164 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes ML W164
Plansele de bord de Mercedes ML W164 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Mercedes ML W164, Reparatii bord Mercedes ML W164, reparatie bord Mercedes ML W164, bord Mercedes ML W164, capac airbag volan Mercedes ML W164

Prezentare Video Plansa de bord Mercedes ML W164

Plansa bord Mercedes ML W164

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Mercedes ML W164