Reparatie plansa bord Renault Clio 2016

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Renault Clio 2016

Reconditionam planse de bord Renault Clio 2016 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Renault Clio 2016 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord Renault Clio 2016 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Renault Clio 2016 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Renault Clio 2016 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Renault Clio 2016 reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Renault Clio 2016
Reconditionari capac airbag volan Renault Clio 2016 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Renault Clio 2016
Fiecare plansa de bord de Renault Clio 2016 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, in continuare va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord Renault Clio 2016

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate ca una noua. Plansa de bord reparata de Renault Clio 2016 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Renault Clio 2016 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Renault Clio 2016 trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Renault Clio 2016 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Renault Clio 2016 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatie plansa de bord Renault Clio 2016

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Renault Clio 2016
Materialul folosit la reconditionarea unei planse de bord Renault Clio 2016 este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Renault Clio 2016
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Renault Clio 2016 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Renault Clio 2016
Plansele de bord de Renault Clio 2016 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Renault Clio 2016, Reparatii plansa bord Renault Clio 2016, reparatie bord Renault Clio 2016, bord Renault Clio 2016, capac airbag volan Renault Clio 2016

Prezentare Video Plansa de bord Renault Clio 2016

Plansa bord Renault Clio 2016

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Renault Clio 2016