Reparatie plansa bord Skoda Octavia 2

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Skoda Octavia 2

Reconditionam planse de bord Skoda Octavia 2 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Skoda Octavia 2 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Skoda Octavia 2 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Skoda Octavia 2 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Skoda Octavia 2 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Skoda Octavia 2 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Skoda Octavia 2
Reconditionari capac airbag volan Skoda Octavia 2 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Skoda Octavia 2
Fiecare bord de Skoda Octavia 2 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, in continuare va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord Skoda Octavia 2

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa bord reparata de Skoda Octavia 2 va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Skoda Octavia 2 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Skoda Octavia 2 vor fi taiate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Skoda Octavia 2 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Skoda Octavia 2 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari plansa de bord Skoda Octavia 2

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Skoda Octavia 2
Materialul folosit la repararea unui bord Skoda Octavia 2 este un material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Skoda Octavia 2
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Skoda Octavia 2 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Skoda Octavia 2
Plansele de bord de Skoda Octavia 2 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Skoda Octavia 2, Reparatii bord Skoda Octavia 2, reparatie bord Skoda Octavia 2, bord Skoda Octavia 2, capac airbag volan Skoda Octavia 2

Prezentare Video Plansa de bord Skoda Octavia 2

Plansa bord Skoda Octavia 2

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Skoda Octavia 2