Reparatie plansa bord Volkswagen Passat B7

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Volkswagen Passat B7

Reconditionam planse de bord Volkswagen Passat B7 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Volkswagen Passat B7 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Volkswagen Passat B7 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Volkswagen Passat B7 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Volkswagen Passat B7 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Volkswagen Passat B7 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Passat B7
Reparatii capac airbag volan Volkswagen Passat B7 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Volkswagen Passat B7
Fiecare plansa de bord de Volkswagen Passat B7 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reconditionare planse de bord Volkswagen Passat B7

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Volkswagen Passat B7 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Volkswagen Passat B7 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Volkswagen Passat B7 vor fi taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Volkswagen Passat B7 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea pasilor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Passat B7 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
reconditionare plansa de bord Volkswagen Passat B7

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Passat B7
Materialul folosit la repararea unei planse de bord Volkswagen Passat B7 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Passat B7
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Passat B7 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Passat B7
Plansele de bord de Volkswagen Passat B7 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Volkswagen Passat B7, Reparatii bord Volkswagen Passat B7, reparatie bord Volkswagen Passat B7, bord Volkswagen Passat B7, capac airbag volan Volkswagen Passat B7

Prezentare Video Plansa de bord Volkswagen Passat B7

Plansa bord Volkswagen Passat B7

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Volkswagen Passat B7