Plansa bord Audi A5 C6 reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Audi A5 C6

Reconditionam planse de bord Audi A5 C6 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Audi A5 C6 cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Audi A5 C6 cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Audi A5 C6 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Audi A5 C6 consta in reconstruirea plansei in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde aceasta este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Audi A5 C6 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Audi A5 C6
Reconditionari capac airbag volan Audi A5 C6 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Audi A5 C6
Fiecare plansa de bord de Audi A5 C6 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii plansa de bord Audi A5 C6

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Audi A5 C6 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Audi A5 C6 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Audi A5 C6 trebuie taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reparatia unei planse de bord de Audi A5 C6 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. In acest fel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Audi A5 C6 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
reconditionare plansa bord Audi A5 C6

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Audi A5 C6
Materialul utilizat la reconditionarea unei planse de bord Audi A5 C6 este un material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Audi A5 C6
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Audi A5 C6 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Audi A5 C6
Plansele de bord de Audi A5 C6 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Audi A5 C6, Reparatii bord Audi A5 C6, reparatie bord Audi A5 C6, bord Audi A5 C6, capac airbag volan Audi A5 C6

Prezentare Video Plansa de bord Audi A5 C6

Plansa bord Audi A5 C6

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Audi A5 C6