Plansa bord BMW Seria 5 GT E07 reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord BMW Seria 5 GT E07

Reconditionam planse de bord BMW Seria 5 GT E07 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW Seria 5 GT E07 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord BMW Seria 5 GT E07 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan BMW Seria 5 GT E07 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de BMW Seria 5 GT E07 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de BMW Seria 5 GT E07 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord BMW Seria 5 GT E07
Reparatii capac airbag volan BMW Seria 5 GT E07 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD BMW Seria 5 GT E07
Fiecare bord de BMW Seria 5 GT E07 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord BMW Seria 5 GT E07

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea acestei zone este facuta cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate ca una noua. Plansa de bord reparata de BMW Seria 5 GT E07 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de BMW Seria 5 GT E07 sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord BMW Seria 5 GT E07 trebuie decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de BMW Seria 5 GT E07 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri in care materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de BMW Seria 5 GT E07 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse bord BMW Seria 5 GT E07

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW Seria 5 GT E07
Materialul folosit la reparatia unui bord BMW Seria 5 GT E07 este un material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW Seria 5 GT E07
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW Seria 5 GT E07 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW Seria 5 GT E07
Plansele de bord de BMW Seria 5 GT E07 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord BMW Seria 5 GT E07, Reparatii bord BMW Seria 5 GT E07, reparatie bord BMW Seria 5 GT E07, bord BMW Seria 5 GT E07, capac airbag volan BMW Seria 5 GT E07

Prezentare Video Plansa de bord BMW Seria 5 GT E07

Plansa bord BMW Seria 5 GT E07

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord BMW Seria 5 GT E07