Plansa bord Opel Corsa E reconditionata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Opel Corsa E

Reconditionam planse de bord Opel Corsa E cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Opel Corsa E cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Opel Corsa E cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Opel Corsa E cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Opel Corsa E consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Opel Corsa E reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Opel Corsa E
Reparatii capac airbag volan Opel Corsa E cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Opel Corsa E
Fiecare plansa de bord de Opel Corsa E trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, acum va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord Opel Corsa E

1. Remodelarea zonei unde a declansat airbagul
Reparatia acestei zone este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa de bord reconditionata de Opel Corsa E va fi la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca orice plansa de bord de Opel Corsa E sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Opel Corsa E trebuie decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Opel Corsa E sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Opel Corsa E trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse bord Opel Corsa E

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Opel Corsa E
Materialul utilizat la reconditionarea unei planse de bord Opel Corsa E este material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Opel Corsa E
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Opel Corsa E este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Opel Corsa E
Plansele de bord de Opel Corsa E sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Opel Corsa E, Reparatie plansa bord Opel Corsa E, reparatie bord Opel Corsa E, bord Opel Corsa E, capac airbag volan Opel Corsa E

Prezentare Video Plansa de bord Opel Corsa E

Plansa bord Opel Corsa E

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Opel Corsa E