Plansa de bord Chevrolet Cruz reparata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Chevrolet Cruz

Reconditionam planse de bord Chevrolet Cruz cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Chevrolet Cruz cu airbagul sarit.

Reconditionam planse de bord Chevrolet Cruz cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Chevrolet Cruz cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Chevrolet Cruz consta in reparatia acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Chevrolet Cruz reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Chevrolet Cruz
Reconditionari capac airbag volan Chevrolet Cruz cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Chevrolet Cruz
Fiecare bord de Chevrolet Cruz trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatii planse de bord Chevrolet Cruz

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate ca una noua. Plansa de bord reparata de Chevrolet Cruz va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Chevrolet Cruz sa fie foarte bine degresata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Chevrolet Cruz vor fi taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Chevrolet Cruz sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Chevrolet Cruz este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reconditionari plansa bord Chevrolet Cruz

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Chevrolet Cruz
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Chevrolet Cruz este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Chevrolet Cruz
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Chevrolet Cruz este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Chevrolet Cruz
Plansele de bord de Chevrolet Cruz sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Chevrolet Cruz, Reparatie bord Chevrolet Cruz, reparatie bord Chevrolet Cruz, bord Chevrolet Cruz, capac airbag volan Chevrolet Cruz

Prezentare Video Plansa de bord Chevrolet Cruz

Plansa bord Chevrolet Cruz

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Chevrolet Cruz