Plansa de bord Mercedes S Class W221 reparata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Mercedes S Class W221

Reconditionam planse de bord Mercedes S Class W221 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Mercedes S Class W221 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Mercedes S Class W221 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Mercedes S Class W221 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Mercedes S Class W221 consta in reparatia plansei in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Mercedes S Class W221 reconditionata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes S Class W221
Reconditionari capac airbag volan Mercedes S Class W221 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Mercedes S Class W221
Fiecare bord de Mercedes S Class W221 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, acum va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie planse de bord Mercedes S Class W221

1. Reparatia zonei unde a sarit airbagul
Reparatia acestei zone este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Mercedes S Class W221 va arata la fel ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca orice plansa de bord de Mercedes S Class W221 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Mercedes S Class W221 trebuie decupate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Mercedes S Class W221 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii cand materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Mercedes S Class W221 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatii planse de bord Mercedes S Class W221

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes S Class W221
Materialul utilizat la reconditionarea unui bord Mercedes S Class W221 este un material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes S Class W221
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes S Class W221 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes S Class W221
Plansele de bord de Mercedes S Class W221 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Mercedes S Class W221, Reparatii bord Mercedes S Class W221, reparatie bord Mercedes S Class W221, bord Mercedes S Class W221, capac airbag volan Mercedes S Class W221

Prezentare Video Plansa de bord Mercedes S Class W221

Plansa bord Mercedes S Class W221

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Mercedes S Class W221