Plansa de bord Volkswagen Passat B6 reparata

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Volkswagen Passat B6

Reconditionam planse de bord Volkswagen Passat B6 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Volkswagen Passat B6 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Volkswagen Passat B6 cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Volkswagen Passat B6 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Volkswagen Passat B6 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Volkswagen Passat B6 reparata nu va avea deformari sau incretituri aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Passat B6
Reparatii capac airbag volan Volkswagen Passat B6 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Volkswagen Passat B6
Fiecare bord de Volkswagen Passat B6 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare planse de bord Volkswagen Passat B6

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este realizata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reparata de Volkswagen Passat B6 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Volkswagen Passat B6 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Volkswagen Passat B6 vor fi decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de Volkswagen Passat B6 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Passat B6 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Volkswagen Passat B6

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Passat B6
Materialul folosit la reconditionarea unei planse de bord Volkswagen Passat B6 este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Passat B6
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Passat B6 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Passat B6
Plansele de bord de Volkswagen Passat B6 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Volkswagen Passat B6, Reparatie plansa bord Volkswagen Passat B6, reparatie bord Volkswagen Passat B6, bord Volkswagen Passat B6, capac airbag volan Volkswagen Passat B6

Prezentare Video Plansa de bord Volkswagen Passat B6

Plansa bord Volkswagen Passat B6

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Volkswagen Passat B6