Reconditionare plansa de bord BMW X1

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord BMW X1

Reconditionam planse de bord BMW X1 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan BMW X1 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord BMW X1 cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan BMW X1 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de BMW X1 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a declansat airbagul si altor parti unde plansa este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material similar cu cel original, aceasta va arata ca noua.
Bordul de BMW X1 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord BMW X1
Reconditionari capac airbag volan BMW X1 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD BMW X1
Fiecare bord de BMW X1 trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a putea sa arate fara nici un defect, in continuare va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord BMW X1

1. Reconditionarea zonei unde a declansat airbagul
Reconditionarea zonei este realizata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa de bord reconditionata de BMW X1 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de BMW X1 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord BMW X1 vor fi taiate toate zonele unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reparatia unei planse de bord de BMW X1 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de BMW X1 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este timpul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse bord BMW X1

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD BMW X1
Materialul utilizat la reparatia unei planse de bord BMW X1 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va oferim o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD BMW X1
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de BMW X1 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord BMW X1
Plansele de bord de BMW X1 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord BMW X1, Reparatie plansa bord BMW X1, reparatie bord BMW X1, bord BMW X1, capac airbag volan BMW X1

Prezentare Video Plansa de bord BMW X1

Plansa bord BMW X1

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord BMW X1