Plansa de bord mercedes GLK reconditionata

Reconditionare plansa de bord Mercedes GLK

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Mercedes GLK

Reconditionam planse de bord Mercedes GLK cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Mercedes GLK cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Mercedes GLK cu airbagul declansat.
Reparam capace airbag volan Mercedes GLK cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Mercedes GLK consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Mercedes GLK reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes GLK
Reparatii capac airbag volan Mercedes GLK cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Mercedes GLK
Fiecare plansa de bord de Mercedes GLK trebuie sa treaca prin anumite etape pentru a reusi sa arate ca nou, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord Mercedes GLK

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea zonei este efectuata cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reparata de Mercedes GLK va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Mercedes GLK sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand masina va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se va aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Mercedes GLK vor fi taiate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Mercedes GLK sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Mercedes GLK este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
reconditionare plansa bord Mercedes GLK

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes GLK
Materialul folosit la reparatia unui bord Mercedes GLK este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes GLK
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes GLK este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes GLK
Plansele de bord de Mercedes GLK sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa bord Mercedes GLK, Reparatie bord Mercedes GLK, reparatie bord Mercedes GLK, bord Mercedes GLK, capac airbag volan Mercedes GLK

Prezentare Video Plansa de bord Mercedes GLK

Plansa bord Mercedes GLK

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Mercedes GLK