Reparatie plansa bord Mercedes C Class W204

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Mercedes C Class W204

Reconditionam planse de bord Mercedes C Class W204 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Mercedes C Class W204 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Mercedes C Class W204 cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Mercedes C Class W204 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Mercedes C Class W204 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor zone unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Mercedes C Class W204 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Mercedes C Class W204
Reconditionari capac airbag volan Mercedes C Class W204 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE RECONDITIONARE PLANSA DE BORD Mercedes C Class W204
Fiecare plansa de bord de Mercedes C Class W204 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord Mercedes C Class W204

1. Remodelarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa bord reconditionata de Mercedes C Class W204 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca fiecare plansa de bord de Mercedes C Class W204 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Mercedes C Class W204 vor fi taiate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Mercedes C Class W204 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri in care materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Mercedes C Class W204 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Mercedes C Class W204

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Mercedes C Class W204
Materialul folosit la reconditionarea unei planse de bord Mercedes C Class W204 este un material destinat pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Mercedes C Class W204
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Mercedes C Class W204 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Mercedes C Class W204
Plansele de bord de Mercedes C Class W204 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Mercedes C Class W204, Reparatii bord Mercedes C Class W204, reparatie bord Mercedes C Class W204, bord Mercedes C Class W204, capac airbag volan Mercedes C Class W204

Prezentare Video Plansa de bord Mercedes C Class W204

Plansa bord Mercedes C Class W204

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Mercedes C Class W204