Reparatie plansa bord Seat Leon 2011

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Seat Leon 2011

Reconditionam planse de bord Seat Leon 2011 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Seat Leon 2011 cu airbagul sarit.

Reconditionam planse bord Seat Leon 2011 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Seat Leon 2011 cu airbagul sarit.
Reparatia unui bord de Seat Leon 2011 consta in reparatia plansei in zona in care a sarit airbagul si altor parti unde aceasta este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa de bord de Seat Leon 2011 reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Seat Leon 2011
Reparatii capac airbag volan Seat Leon 2011 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate reconditiona la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Seat Leon 2011
Fiecare plansa de bord de Seat Leon 2011 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate fara nici un defect, in urmatoarele randuri va vom relata in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatii plansa de bord Seat Leon 2011

1. Reparatia zonei unde a sarit airbagul
Reparatia zonei este efectuata cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate foarte bine. Plansa de bord reparata de Seat Leon 2011 va avea aspectul la fel ca o plansa de fabrica.
2. Slefuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebuie slefuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este obligatoriu ca orice plansa de bord de Seat Leon 2011 sa fie foarte bine curatata inainte de lipire pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in zonele foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost curatata se aplica adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost lipit pe plansa de bord Seat Leon 2011 trebuie taiate toate partile unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Seat Leon 2011 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie decupat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Seat Leon 2011 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
reconditionare planse bord Seat Leon 2011

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Seat Leon 2011
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Seat Leon 2011 este material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are un interval mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Seat Leon 2011
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Seat Leon 2011 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Seat Leon 2011
Plansele de bord de Seat Leon 2011 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Seat Leon 2011, Reparatii plansa bord Seat Leon 2011, reparatie bord Seat Leon 2011, bord Seat Leon 2011, capac airbag volan Seat Leon 2011

Prezentare Video Plansa de bord Seat Leon 2011

Plansa bord Seat Leon 2011

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Seat Leon 2011