Reparatie plansa bord Seat Leon 2016

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Seat Leon 2016

Reconditionam planse de bord Seat Leon 2016 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Seat Leon 2016 cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Seat Leon 2016 cu airbagul sarit.
Reparam capace airbag volan Seat Leon 2016 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Seat Leon 2016 consta in reparatia acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Bordul de Seat Leon 2016 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Seat Leon 2016
Reparatii capac airbag volan Seat Leon 2016 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Seat Leon 2016
Fiecare plansa de bord de Seat Leon 2016 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate ca nou, in continuare va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie plansa de bord Seat Leon 2016

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea acestei zone este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate ca una noua. Plansa bord reparata de Seat Leon 2016 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va lipi materialul pentru a avea aderenta adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Seat Leon 2016 sa fie foarte bine curatata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi parcat la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost curatata va fi aplicat adezivul atat pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost aplicat pe plansa de bord Seat Leon 2016 vor fi decupate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Seat Leon 2016 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista cazuri cand materialul trebuie taiat cu foarte mare atentie in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Seat Leon 2016 trebuie sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind timpul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse de bord Seat Leon 2016

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Seat Leon 2016
Materialul utilizat la reconditionarea unui bord Seat Leon 2016 este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte mari vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Avem mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Seat Leon 2016
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Seat Leon 2016 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Seat Leon 2016
Plansele de bord de Seat Leon 2016 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Seat Leon 2016, Reparatie plansa bord Seat Leon 2016, reparatie bord Seat Leon 2016, bord Seat Leon 2016, capac airbag volan Seat Leon 2016

Prezentare Video Plansa de bord Seat Leon 2016

Plansa bord Seat Leon 2016

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Seat Leon 2016