Reparatie plansa bord Volkswagen Golf 5

22 martie 2020
Posted by: admin

Reparatie plansa bord Volkswagen Golf 5

Reconditionam planse de bord Volkswagen Golf 5 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Volkswagen Golf 5 cu airbagul sarit.

Reconditionam borduri Volkswagen Golf 5 cu airbagul explodat.
Reparam capace airbag volan Volkswagen Golf 5 cu airbagul sarit.
Reparatia plansei de bord de Volkswagen Golf 5 consta in reconstruirea plansei in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde plansa este afectata. Dupa reconditionarea plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua.
Plansa bord de Volkswagen Golf 5 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa impecabila.

Reparatii plansa / planse de bord Volkswagen Golf 5
Reparatii capac airbag volan Volkswagen Golf 5 cu airbagul sarit.
Capacul de la airbagul volanului se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Volkswagen Golf 5
Fiecare plansa de bord de Volkswagen Golf 5 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a ajunge sa arate ca nou, in continuare va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reparatie planse de bord Volkswagen Golf 5

1. Reparatia zonei unde a declansat airbagul
Reparatia zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa arate impecabil. Plansa de bord reparata de Volkswagen Golf 5 va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Pregatirea plansei de bord

Plansa de bord dupa reparatie trebuie matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a adera adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu specificatiile producatorului.
3. Curatarea

Este foarte important ca orice plansa de bord de Volkswagen Golf 5 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. Daca bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand autoturismul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Volkswagen Golf 5 vor fi taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Volkswagen Golf 5 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt cazuri cand materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea pasilor de mai sus plansa de bord de Volkswagen Golf 5 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul aplicat de noi isi face reactia completa.
Reparatie planse de bord Volkswagen Golf 5

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Volkswagen Golf 5
Materialul folosit la reparatia unei planse de bord Volkswagen Golf 5 este un material spcial pentru industria auto, tratat pentu a rezista la radiatiile solare, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte scazute iarna si temperaturi foarte mari vara. Totodata materialul este rezistent la zgarieturi, se poate spala, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcool chiar si cu diluant.
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Volkswagen Golf 5
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Volkswagen Golf 5 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Volkswagen Golf 5
Plansele de bord de Volkswagen Golf 5 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
– Plansa de bord pote avea o singura culoare
– Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
– Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
– Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
– Piele ecologica
– Plastic
– Piele naturala
– Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionare plansa de bord Volkswagen Golf 5, Reparatii plansa bord Volkswagen Golf 5, reparatie bord Volkswagen Golf 5, bord Volkswagen Golf 5, capac airbag volan Volkswagen Golf 5

Prezentare Video Plansa de bord Volkswagen Golf 5

Plansa bord Volkswagen Golf 5

  • Material de calitate pentru industria auto
  • Adeziv rezistent la temperaturi ridicate
  • Atentie deosebita la detalii, grile si colturi
  • Garantie un an la orice lucrare
  • Respectarea timpilui de rfectuare a lucrarii

Galerie foto Plansa de bord Volkswagen Golf 5